Lippukunnan vuosittain toistuvia tapahtumia ovat muun muassa ilmoittautumistilaisuus elokuussa, myyjäiset marraskuussa, itsenäisyyspäivän lupauksenanto ja kesäleiri (yleensä heinäkuun loppupuolella). 
Lisäksi järjestämme muun muassa ikäkausi- ja lippukuntaretkiä, ryhmänohjaaja- eli ROK-kurssin tarpojaikäkauden lopulla ja ensiapukoulutusta johtajille.
Kirisiskoilla on myös suunnistustoimintaa, ja olemme osallistuneet Venlojen Viestiin jo useana vuonna.

Mustien Veljien ja Kirisiskojen toimintakalenteriTulevia tapahtumia


Tervetuloa uudet ja vanhat Kirisiskot aloittamaan syyskausi ja tapaamaan Kirisiskojen ja Mustien Veljien johtajia ilmoittautumistilaisuudessa ma 26.8.2019 klo 18–19 partiokolon edustalla (huonon sään sattuessa kololla)!

Jos et pääse ilmoittautumistilaisuuteen, voit myös tulla suoraan ryhmäsi kokoukseen. Viikkokokoukset alkavat jo 19.8. alkavalla viikolla, jos ei muuta ilmoiteta.

Uudet jäsenet, jutelkaa ryhmien johtajien kanssa joko ilmoittautumistilaisuudessa tai ensimmäisissä kokouksissa, ja muistakaa joka tapauksessa täyttää jäsenhakemuslomake. (Oletamme, että viime vuonna partiossa olleet jatkavat ikäkautensa mukaisessa ryhmässä – mahdollisista muutoksista pitää ilmoittaa jäsenrekisterinhoitajalle.)