Lippukunnan vuosittain toistuvia tapahtumia ovat muun muassa ilmoittautumistilaisuus elokuussa, myyjäiset marraskuussa, itsenäisyyspäivän lupauksenanto ja kesäleiri (yleensä heinäkuun loppupuolella). 
Lisäksi järjestämme muun muassa ikäkausi- ja lippukuntaretkiä, ryhmänohjaaja- eli ROK-kurssin tarpojaikäkauden lopulla ja ensiapukoulutusta johtajille.
Kirisiskoilla on myös suunnistustoimintaa, ja olemme osallistuneet Venlojen Viestiin jo useana vuonna.

Mustien Veljien ja Kirisiskojen toimintakalenteriAdventtikalenterit myynnissä

Kirisiskot myyvät taas partiolaisten adventtikalentereita!

Jollet pääse ostamaan kalenteria lähipiirisi partiolaiselta, voit tulla ma 19.10. alkaen ostoksille partiokolollemme Tiilipolku 6:een (Munkkiniemen kirkon kellaritiloissa) ma–to klo 18.20–18.40. Myös kortilla voi maksaa (kunhan vain laite toimii) tai MobilePaylla.

Voit myös tilata kalenterin netistä (omalla tilauslomakkeellamme saat halvemmat postikulut kuin valtakunnallisessa verkkokaupassa):

     http://bit.ly/kissmv-kalenterit-2020

Kiitos tuesta!

Koronavirusepidemian vaikutuksia

(päivitetty 18.10.2020)

Koronaviruksen aiheuttama epidemia kiihtyy pääkaupunkiseudulla uhkaavasti, minkä vuoksi olemme lippukuntiemme hallituksen kesken sopineet seuraavista linjauksista asian tiimoilta:

Ulkoileminen on aina iso osa partiota, tänä syksynä kuitenkin vielä normaaliakin enemmän. Kaikki kokoukset pidetään ulkona, ellei toisin mainita. Pidättehän siis huolen, että lapsenne lähtevät kokoukseen kunnon ulkovaatteissa kohtaamaan syksyn koleat ja joskus myös sateiset illat.

Lisäksi seuraamme HUS:in antamaa maskisuositusta, eli kaikki yli 13-vuotiaat pitävät maskeja sisätiloissa, mikäli niihin mennään, ja tarvittaessa myös ulkona. Maskeja ja käsidesiä löytyy kololta, mutta toki omia maskeja saa käyttää.

Kokouksiin edelleen vain täysin terveenä! Pidetäänhän huolta itsestämme ja toisistamme.