Lippukunnan vuosittain toistuvia tapahtumia ovat muun muassa ilmoittautumistilaisuus elokuussa, myyjäiset marraskuussa, itsenäisyyspäivän lupauksenanto ja kesäleiri (yleensä heinäkuun loppupuolella). 
Lisäksi järjestämme muun muassa ikäkausi- ja lippukuntaretkiä, ryhmänohjaaja- eli ROK-kurssin tarpojaikäkauden lopulla ja ensiapukoulutusta johtajille.
Kirisiskoilla on myös suunnistustoimintaa, ja olemme osallistuneet Venlojen Viestiin jo useana vuonna.

Mustien Veljien ja Kirisiskojen toimintakalenteriTulevia tapahtumia


Toimintavuoden 2020–21 kokousajat ja päivitetään Toimintaryhmät-sivulle, kun ne on päätetty, todennäköisesti 10.8.2020 alkavalla viikolla.

Tervetuloa uudet ja vanhat Kirisiskot aloittamaan syyskausi ja tapaamaan Kirisiskojen ja Mustien Veljien johtajia ilmoittautumistilaisuudessa ma 17.8.2020 klo 18–20 partiokolon edustalla (huonon sään sattuessa kololla)!

Jos et pääse ilmoittautumistilaisuuteen, voit myös tulla suoraan ryhmäsi kokoukseen. Viikkokokoukset alkavat pääsääntöisesti 17.8. alkavalla viikolla, jos ei muuta ilmoiteta.

Uudet jäsenet, jutelkaa ryhmien johtajien kanssa joko ilmoittautumistilaisuudessa tai ensimmäisissä kokouksissa, ja muistakaa joka tapauksessa täyttää jäsenhakemuslomake. (Oletamme, että viime vuonna partiossa olleet jatkavat ikäkautensa mukaisessa ryhmässä – mahdollisista muutoksista pitää ilmoittaa jäsenrekisterinhoitajalle.)